k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Xhorxh Orvell
Shkrimtar, gazetar, kritik - Angli
Në filozofi ose fe, ose etikë, ose politikë, dy dhe dy mund të bëjnë pesë, por kur prodhonim armë apo aeroplanë dy dhe dy bënin katër.

S'mund të jesh dhe katolik dhe i rritur.

Shumë njerëz nuk duan të jenë shenjtorë dhe gjasat janë se ata që përpiqen apo synojnë të bëhen të tillë nuk kanë pasur ndonjë tundim të jenë më parë njerëz.

Shenjtorët duhen konsideruar gjithnjë fajtorë derisa të provohen të pafajshëm.

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019