k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Xhon Hobhaus
Politikan, shkrimtar, Angli
Në të gjithë këtë popull ka një frymë pavarësie dhe dashurie për vendin e tyre, që në pjesën dërrmuese zbon tej çdo lloj dallimi që vihet re në anë të tjera të perandorisë turke midis ndjekësve të të dy feve. Pasi kur i pyet vendasit e krahinave të tjera se çfarë janë, të përgjigjen: "Jemi myslimanë" ose "Jemi kristianë", por njeriu i këtij vendi thotë "Jam shqiptar!"

1810
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019