k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Volteri
Historian, shkrimtar dhe filozof frank
Ata që të vënë të besosh absurditete, mund të të vënë të bësh makabritete.

Zoti është një komik që luan para një publiku që ka frikë të qeshë.

Në gjeometri nuk ka sekte.

Kleriku i parë ishte mashtruesi i parë që takoi idiotin e parë.

Kristianizmi është feja më qesharake, më absurde dhe më e përgjakshme që ka infektuar ndonjëherë botën.

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019