k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Visar Dodani
Shkrimtar, veprimtar i Rilindjes Kombëtare
Evropa le t’a dijë që Shqipëria rron dhe është e tërë. Edhe burrat e ndritur qi kanë folur edhe flasin me aqë nxehtësi për mirësinë e karakterit shqiptar, po të cilët më në fund thonë me zë të helmuar që ky komb nuk do të bënjë shtet më vete për shkakun e fesë, le të gëzohen edhe le t’a kuptojnë mirë që Shqiptari nuk ka më të madhe fe se Shqiptarësinë.

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019