k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Robert Hajnlajn
Çka njërit i duket magji, tjetri e ka inxhinieri. Mbinatyra është fjalë pa kuptim.

Njerëzit rrallë (në mos kurrë) ëndërrojnë zota më të epërm se ata vetë. Shumica e zotave kanë sjelljen dhe moralin një fëmije të llastuar.

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019