k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Robert Elsi
Publicist, albanolog - Kanada
Ndonëse nuk ka më pengesa për sa i përket lirisë së besimit, duket se më të interesuar për ringjalljen e islamit janë misionarët dhe grupet e huaja sesa vetë shqiptarët.


2011
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019