k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Mustafa Kruja
Kryeministër, nënshkrues i aktit të Pavarësisë, kryetar i Institutit të Studimeve Shqiptare
Shqiptarët sado që në dukje të ndamë nga ndryshime fetare e krahinore, përballë armikut e përballë rrezikut e ndjejnë vehten vetëm shqiptarë të gjithë të bashkuem nga zani i gjakut dhe i gjuhës së përbashkët.

1941
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019