k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Mithat Frashëri
Diplomat, publicist, politikan, themelues i organizatës paraushtarake Balli Kombëtar (1942-1945)
Feja është ndruar, po kurdoherë kemi qenë shqipëtarë dhe ashtu duhet të jemi.

1897
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019