k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Mirash Ivanaj
Ministër i Arsimit 1932-36
Shkolla jonë duhet të japë edukatë qytetare e laike, sepse qëllimi i shkollës është të formojë qytetarë të lirë e me edukatë dhe formim shkencor e teknik bashkëkohor.

Nga fjalimi i mbajtur në Kuvend më 10 prill 1933, gjatë punimeve për reformën arsimore
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019