k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Galileo Galilei
Asgjë fizike që shqisat e përvoja na vënë para syve, ose që na provohen me anë të demonstrimeve të nevojshme, nuk ka pse vihet në mëdyshje (aq më pak të dënohet) për shkak të fragmenteve të dëshmive biblike.

Nuk kam detyrim të besoj se i njëjti zot që na dha shqisat, arsyen dhe intelektin të ketë dashur të mos i përdorim.

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019