k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Demokriti
Nxehtë dhe ftohtë janë opinione; atome dhe hapësirë është realiteti.

Krejt çka ekziston në gjithësi, është fryt i rastit dhe i domosdoshmërisë.

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019