k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Anatol Frans
Njeriu i rëndomtë nuk di ç'të bëjë me jetën që ka, pale do dhe një tjetër të përjetshme.

Nuk e kemi dëgjuar kurrë versionin e djallit, krejt librin e shkroi zoti.

Idiotësia është shumë më e rrezikshme se e keqja, pasi e keqja të paktën pushon herë pas here.

Gjithë fetë pjellin krim.

Nëse 50 milionë njerëz besojnë një absurditet, prapë absurditet mbetet.

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019