k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Aleksandër Xhuvani
Gjuhëtar, filolog, veprimtar i Rilindjes Kombëtare, i cili luftoi për një shkollë kombëtare e laike, për përmirësimin dhe ngritjen e mëtejshme të sistemit arsimor
Vetëm ideja kombëtare e zhvilluar me anën e shkollës laike mund të sjellë lumturi, bashkim, bashkëpunim dhe prehje, në një popull të përvuajtur si tonin.

1932
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019