k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Abdyl Frashëri
Nuk jam mik i fesë, jam materialist, por kam, sikurse çdo vdekatar, disa paragjykime dhe midis tyre është përnderimi ndaj eshtrave të tim eti.

1877
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019