k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI
Çajupi
Shkrimtar, veprimtar i Rilindjes Kombëtare (Andon Zako)
Shqiptarët? Sot s'ka shqiptarë,
turku, greku na kanë përndarë!
Prifti, hoxha, kisha dhe xhamia,
na gënjejnë... U prish Shqipëria...

1902
Besa, pra, mund të ketë shumë në këtë botë, atdheu është vetëm një.

Me qiejt mos u mbani, se nuk mbahen gjëkundi.

1902
Të kemi besim vetëm në solidaritetin tonë kombëtar.

Të ndahet feja nga kombësia.

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019