k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Replikë rreth shkrimit “Fanatikët, Volteri dhe ne mes tyre”

Hulusi Hako
Autori i mirënjohur Besi Bekteshi, me politematikën jo pak të suksesshme në gazetën SOT, me atë shkrim të 3 shtatorit, cek disa probleme madhore, që tërheqin në debat. Më të thjeshtat: që në titull: Sot, në shekullin e 21 ne nuk gjendemi mes fanatikëve dhe Volterit, i cili mbetet bir i shekullit 18, me kufizime të...

A po ia luan “fenë” politika fesë?

Artan Duka
Është bërë rutinë ca si rutinë e bezdisshme llomotitja e politikanëve vend e pa vend rreth besimit fetar ndonëse me letra jemi shtet laik. Si kushdo, edhe ai është i lirë të besojë, praktikojë apo thjesht endet në kishë, teqe a xhami. Ajo që stonon është mania për protagonizëm, fjalimet bozë të rastit, prirja për...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019