k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Jo, faleminderit, Obama, shqiptarët nuk janë komb mysliman!

Gjergj Kabashi
Urimi i Barak Obamës, presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, që para një kohe ia drejtoi presidentes së Kosovës, Atifete Jahjagës, me rastin e festës fetare të "Bajramit", që kremtohet nga shqiptarët që e praktikojnë islamin si fe, ishte një befasi e madhe për këdo që i përcjell marrëdhëniet ndërmjet...

Kundërvënia e fesë ndaj kombit në lëndën e Sociologjisë në arsimin e lartë

Hulusi Hako
Shoqëria njerëzore, më në fund, e ka bërë dhe veten objekt të studimit shkencor. Që nga mesi i shekullit 19 e këtej, janë hedhur shinat e një shkence të re të quajtur Sociologji, e cila ka hyrë denjësisht në sistemin arsimor të të gjitha niveleve dhe i shërben formimit të brezave si njerëz, si qytetarë, si anëtarë të...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019