k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Botëkuptimi fetar i shqiptarit

Arion Hysenbegas
Pellazgët, ilirët, pra, shqiptarët e hershëm ishin paganë. Ata adhuronin natyrën, forcat natyrore dhe mbi të gjitha Diellin e Tokën, lindësit dhe ushqyesit e jetës, “perëndi që vetëm japin dhe pa të cilat nuk mund të ketë jetë”. Për shumë e shumë shekuj, qysh nga thellësitë e parahistorisë ishte kështu: Dëshmon...

Letër "zotit"

Naser Aliu
Sqarim paraprak: Unë jam protestant. Unë protestoj kundër çdo gjëje që lëvizet, sepse lëvizin shpejt dhe kundër të gjitha gjërave që nuk lëvizin, pikërisht sepse nuk lëvizin. Megjithëkëtë, unë protestoj edhe kundër gjërave që lëvizen shumë ngadalë, pikërisht se lëvizen tepër ngadalë përpara. Unë kam shumë arsye të...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019