k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Ku vajti shkenca?

Dejvid Herrimen
Gjithnjë e më tepër sot po përmbytemi nga gjepura të maskuara si shkencë. Të ashtuquajturit mediumë gëlojnë kudo, politikanët kërkojnë këshillën e astrologëve dhe njerëzit e thjeshtë refuzojnë deri dhe këshillat e doktorëve për t'u shëruar nga ana tjetër me "mjekësi alternative" që iu shpërndahet nga sharlatanë. Në të...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019