k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Mësuesi i fesë

Zihni Sako
Që prej disa ditësh në shkollën tonë pat ardhur një mësues i ri, i cili, si thoshin, më parë kishte pasë qënë hoxhë. Prandaj, me të ardhur, u hap fjala se do bënim mësim feje. Dhe kjo gjë u muar vesh kur lexuam në orar se ditën e premte ne myslimanët do të bënim në xhami dy orë mësim feje dhe të krishterët në një...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019