k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Orientime për luftën kundër fesë

Enver Hoxha
PARTIA E PUNËS E SHQIPËRISË KOMITETI QËNDROR Tepër-sekret Tiranë, më 27.II.1967 Nr. 193 Prot. KOMITETEVE TË PARTISË SË RRETHEVE Duke marrë parasysh se kohët e fundit në shumë rrethe është intensifikuar lufta kundër fesë, paragjykimeve e zakoneve fetare dhe me qëllim që kjo luftë të bëhet sa më drejt, pa gabime dhe...

Pas meshës

Petro Marko
(Rreth e rreth ajodhimës katër priftërinj. Mbi ajodhimën dhjetra e dhjetra meshë. Në duart e priftërinjve, thasë e shishe me verë. Salla e madhe e kishës është boshatisur. Vetëm kallogjeri shuan kandilët duke psallur) PRIFTI I PARË: (Duke ndarë meshët në katër grumbuj). Një ti, një ti, një ti, një unë. PRIFTI I DYTË...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019