k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Problemet tona shoqërore: Mbulesa e grues

R. A.
Invazjoni i Shqipnis prej Turqve, midis fatkeqsive të tjera, na solli edhe ate të mbulesës së grues që adoptoi fen myslimane. Rrjedhimet e kësaj fatkeqsije duken përherë ma të mdhaja kur të mendohet se peçeja ka qenë edhe pjesërisht vashdon të jetë nga njena anë një brengë për gruen në çdo pikëpamje dhe nga ana tjetër...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019