k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

A t'ja u lëmë priftëve dhe hoxhëve Arsimin?

Sadi Pejani
Konsiderimet e popullit t'onë, kudo në Shqipni, për shkollë e për edukatë, bazohen gjithnji në systeme të vjetra d.m.th. në mësime të klasave dhe në dije të thatë... Bota e edukatës së fëmive mori nji ngjyrë tjetër, dhe u ndryshue... Parimet e pedagogvet të vjetër klasik ranë për dhe dhe u shuan. Mbas luftës së...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019