k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Popull. Popull, hapi sytë!

Ramiz Harxhi
Është i «varfër» një «dervish»1, që jeton posi mbret dhe fryhet me raki e mish e më mban plot salltanet? «Dervish» nukë do të thotë të hash, të pish si një ka e të thuash më të kotë: «Ejvalla»... dhe ... «ejvalla!» Me «ejvalla» dhe me «hu» nuk na thua «qeremet», po mos rri si kërcu, duke shfrytur «tuh lanet!» Dreq...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019