k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Krijimizmi zë rrënjë në Turqi...

Stamboll: Një variant islamik i "krijimizmit shkencor" ka filluar të fitojë terren në Turqi, ku 3...

Gjysma e Marsit mund të ketë akull

Përveç akullit që është gjetur në polin verior, matje të reja tregojnë se deri dhe gjysma e...

Zbulohet planet i ri i ngjashëm me tokën

Zbulohet planet i ri i ngjashëm me tokën, në yjësinë e Librës, i cili tregon dhe shenja pranie të...

Ndryshime gjenetike në vartësi të...

Shkencëtarët gjatë studimit të mushkonjave kanë përpiluar hartën e parë të kromozomeve e cila...

Legjislacioni evropian lejon kërkimet...

Strasburg - Ligjvënësit e BE-së mbështetën të mërkurën rregullat e reja për qelizat staminale dhe...

Arsimi i mesëm: Ndalohen simbolet fetare dhe...

Drejtoritë shkollore nxorën sërish në përdorim uniformat për nxënësit, si një zgjidhje për...

Itali: Papës i mbyllin derën në universitet

Papës i mbyllin derën në univerisitetin La Sapienza në Itali, teksa ai vazhdon të mos e ndryshojë...

SHBA: Rrezet rëntgen zbulojnë shkrimet e...

Shkrime të mëparshme të matematikanit të lashtë grek Arkimedit po zbulohen me anë të rrezeve...

SHBA: Shumë gjene të njeriut kanë evoluar...

Sipas një studimi rreth përzgjedhjes natyrore në gjenomën e njeriut, gjenet që marrin pjesë në...

Tiranë: MF bllokon pasuritë e organizatave...

TIRANË – Ministria e Financave zbulon llogari në emër të disa shoqatave myslimane, të cilat...

Tiranë: Bie numri i organizatave arabe

Në vendin tonë ka ende një numër të vogël shoqatash islamike apo humanitare me orientim mysliman....

Shqipëri: Janë ndërtuar 203 xhami të...

TIRANË - Gjysma e xhamive që ndodhen në të gjithë vendin, janë pa leje ndërtimi. Këtë pohim e ka...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019