k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Shkup: BIK-u kërkon bashkimin e organizatave...

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, reis ul ulema Sulejman Rexhepi, duke...

Imami: Njerëzit me probleme psikologjike...

Në radhët e besimtarëve myslimanë është shtuar ndjeshëm nga viti në vit numri i besimtarëve...

Shkodër: Shfaqen pasojat e para të...

Mirazh apo ngjarje e vërtetë? Haluçinacione apo lidhje reale shpirtërore mes një adoleshenteje dhe...

Tiranë: Myslimanët i luten allahut të sjellë...

"Vetëm "zoti" e ka në dorë për të sjellë reshje shiu". Me këtë bindje, dje, ditën e xhuma, lutjet e...

Arsimi i mesëm: Ndalohen simbolet fetare dhe...

Drejtoritë shkollore nxorën sërish në përdorim uniformat për nxënësit, si një zgjidhje për...

Tiranë: MF bllokon pasuritë e organizatave...

TIRANË – Ministria e Financave zbulon llogari në emër të disa shoqatave myslimane, të cilat...

Tiranë: Bie numri i organizatave arabe

Në vendin tonë ka ende një numër të vogël shoqatash islamike apo humanitare me orientim mysliman....

Shqipëri: Janë ndërtuar 203 xhami të...

TIRANË - Gjysma e xhamive që ndodhen në të gjithë vendin, janë pa leje ndërtimi. Këtë pohim e ka...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019