k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Prishtinë: 46 shtetas të Kosovës të vrarë...

Kosova ka bërë përparimin më të madh në Ballkan, për sa i përket identifikimit të shtetasve...

Prishtinë: Krerët e organizatave fetare...

Krerët e organizatave fetare në Kosovë janë bërë bashkë për anëtarësimin e Republikës së Kosovës në...

Prishtinë: Edhe dy muaj paraburgim për të...

Gjyqtarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë, Alltene Murseli, ka vendosur për vazhdimin e...

Shkup: Publikohen emrat e 9 të arrestuarve...

Janë publikuar emrat e 9 të arrestuarëve, shtetas të Maqedonisë, të dyshuar për pjesëmarrje dhe...

Tiranë: Mbi 800 objekte fetare të paligjshme...

Kreu i ALUIZNI-t, Artan Lame, ishte në Shkodër ku dorëzoi personalisht lejet e legalizimit për disa...

Tetovë: Përmbytjet nxjerrin në dritë varre...

Abdullah Mehmeti nga Universiteti Shtetëror i Tetovës, ka postuar fotografi të bëra në Shipkovicë,...

Pejë: Banorët padisin BIK-un për xhaminë e...

Ndërtimi i një xhamie me afarizëm në lokacionin e varrezave të vjetra në fshatin Vitomiricë të...

Histori: Hoxhallarët nxisin largimin e...

Presheva me rrethinë, gjithmonë mori pjesë në Lëvizjet politike, kulturore e patriotike mbarë...

Prizren: Vidhen paratë nga xhamia e Tususit

Policia e rajonit të Prizrenit njofton se mbrëmë në Xhaminë e Tususit ka ndodhur një vjedhje,me ç’...

Drenas: Pranohet ngritja e varrezave...

Për varrezat që u bë shumë bujë është qetësuar situata. Në fshatin Llapushnik të Drenasit do të...

Kamenicë: 84 fëmijët e rrethprerë nga mjekë...

Gjithsej 84 fëmijë në komunën e Kamenicës janë bërë synet (cirkumcizion) para dy ditësh nga një...

Kumanovë: Një vajzë e re shqiptare bëhet...

Një vajzë 18 vjeçare nga Kumanova në Maqedoni, i është bashkuar grupit Shteti Islamik dhe ka shkuar...

Prishtinë: BIK-u raporton 742 xhami në...

Sipas statistikave të këtij viti të organizatës abrahamike "Bashkësia Islame e Kosovës", në Kosovë...

Tiranë: Strategjia ushtarake nuk përjashton...

Shqipëria është e ekspozuar ndaj rrezikut të mundshëm të ndonjë sulmi terrorist, si rezultat i...

Dibër: Bën përshtypje luksi i krerëve të OJQ...

Para disa ditëve në qytetin e Dibrës kryetari i OJQ-së "Komuniteti Mysliman i Shqipërisë", Skënder...

Ferizaj: Persona të lidhur me ISIS-in...

Një kërcënim nga pjesëtarë të ISIS-it, ka alarmuar të gjitha institucionet e Ferizajt në Kosovë. Ka...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019