k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Evropë: Vendet që rekrutojnë më shumë xhihadistë, Kosova e dyta, Shqipëria e katërta


Në bazë të disa statistikave, Kosova është radhitur në vendin e pestë e cila si shtet ka prodhuar më së shumti luftëtarë të ISIS-it. Në radhën e këtyre shteteve renditet edhe Shqipëria në vendin e shtatë.

Pas sulmeve terroriste që kanë ndodhur në Paris, janë nxjerrur statistikat se cili shtet po prodhon më së shumti prestarë të ISIS.

Statistikat tregojnë se kush ka prodhuar më së shumti luftëtarë për një milion banorë.

Këtë listë e udhëheqin Jordani dhe Tunisia, Jordani me 315 pjesëtarë të ISIS për çdo një milion banorë menjëherë e ndjekur nga Tunisia me 280 për një milion banorë.

Kosova gjindet në vendin e pestë dhe Shqipëria në të shtatin.

Burimi21 nëntor 2015


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019