k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Shkup: Publikohen emrat e 9 të arrestuarve për lidhje me ISIS-in


Janë publikuar emrat e 9 të arrestuarëve, shtetas të Maqedonisë, të dyshuar për pjesëmarrje dhe rekrutim në luftërat e huaja në Siri dhe Irak, në radhët e ISIS.

Disa media proqeveritare tashmë kanë shpallur edhe emrat e personave të arrestuar, ndaj të cilëve është shpallur masa e paraburgimit prej 30 ditëve, informon INA.

Ata janë:

Rexhep Memishi – 36 vjeç,
Stefan Stefanovski – 31 vjeç,
Ahmet Dardhishi – 31 vjeç,
Eroll Rrustemi – 36 vjeç,
Muhamed Imeri – 36 vjeç,
Sejrulla Etemovski – 31 vjeç,
Zaim Anxhami – 27 vjeç, të gjithë këta nga Shkupi si dhe tetovari
Abdulla Abdullai – 27 vjeç dhe
Muhamed Shehu – 28 vjeç nga Gostivari.

Burimi8 gusht 2015


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019