k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Siri: ISIS-i vret dhe var fëmijët në shesh pasi nuk mbajtën "ramazan"


Dy fëmijë janë ekzekutuar me varje nga ISIS-i për shkak se nuk ishin duke mbajtur "ramazan" sipas "Independent".

Fëmijët të cilët besohet se ishin nën moshën 18-vjeçare, janë vrarë në Siri dhe trupat e tyre janë varur dhe janë ekspozuar në shesh që t’i shohin të gjithë duke deklaruar kështu “krimin” e tyre.

Vdekjet e tyre në qytetin e Majadin, në krahinën Deir-Ezor, janë raportuar nga "Humans Right Watch", të cilët po vrojtojnë zonën.

“Ata janë si duket janë zënë duke ngrënë”, ka thënë Rami Abdel-Rahman duke shpjeguar se shenjat rreth qafës së tyre thoshin se kanë thyer rregullat e "ramazanit".

Burimi23 qershor 2015


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019