k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Prizren: Hoxha ofendon kombin shqiptar


“Feja e shqiptarisë është shqiptaria”, shprehja universale e rilindësit Pashko Vasa është një budallallëk, thotë hoxha nga Prizreni.

Ai është tallur, ka përqeshur dhe ofenduar Vasën në refleksionin e tij sa i përket fesë dhe kombit.

“Feja apo kombi është përpara”, hoxha thotë se është "autobusi". Kombet janë shumë të vonshëm thotë ai, e për këtë arsye shprehja nuk qëndron dhe ajo është një budallallëk.

Hoxha nga Prizreni, Irfan Salihu është bërë i njohur nga publiku për deklaratat e vazhdueshme ofenduese ndaj kombit dhe popullit shqiptar.

Para dy muajsh ai ofendoi femrat shqiptare duke i quajtur ato thjesht k…a.

Burimi3 gusht 2013


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019