k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Angli: Gruaja vdes pasi mjeku po falej


Një e moshuar në Britani u la për më se 10 minuta pa ndihmë mjekësore pas rrëzimit, pasi mjeku mysliman po falej.

E moshuara Dorothy Griffiths, u gjet e rrëzuar në dysheme pasi stafi i azilit dëgjoi një përplasje dhe vajtën për ta ndihmuar.

Por ndërsa e moshuara priste ndihmën e mjekësore, mjeku përgjegjës, Abdul Bhutto, u tha se duhet të prisnin.

Sipas dëshmive infermierja Zoe Shaw pohoi se “U deshën rreth 5-10 minuta të vinte, pasi po falej në zyrë mbi rrogoz. Njëri nga anëtarët e stafit më tha se duhej ta prisnim derisa të mbaronte.”

Burimi23 mars 2012


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019