k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Tiranë: Presidenca kërkon xhami për anëtarët e KMSH-së


Presidenti Bamir Topi e sheh si të domosdoshëm ndërtimin e një xhamie të re në Tiranë, për të shmangur faljen demonstrative në shesh kur në Tiranë zbresin islamikë shqipfolës nga i gjithë rajoni me rastin e festave abrahamike.

Gjatë vizitës në zyrat e OJF-së "Komuniteti Mysliman i Shqipërisë", presidenti i Republikës mbështeti kërkesat e kësaj organizate për një xhami të re të madhe, pranë qendrës së Tiranës.

“Unë nuk do të dëshiroja që vitet që vijnë, të na bëjnë të shikojmë besimtarë, të cilët falen trotuareve apo rrugëve. Kështu që unë u bëj thirrje të gjithëve pa përjashtim, të kontribuojmë së bashku që edhe Komuniteti Mysliman këtu në Tiranë, në një qytet që rritet e rritet, të ketë edhe ai xhaminë e tij, institucionin e tij, që të ushtrojë, të predikojë, të falet brenda institucionit”, - tha Topi.

Burimi10 shtator 2010


Komente

kalimtar/e
volvo 
11 shtator 2010, 02:34
Me siguri me parate e Arabise Saudite se Arabia mendon per emigrantet e saj ne Shqiperi.231
231 
11 shtator 2010, 07:43
Të ndërtojë ne ca parkingje se gjithë ata autobusë me "besimtarë të Tiranës që rritet e rritet" s'kanë ku parkojnë kur zbresin në Tiranë. Vetëm i gjo s'mor vesh unë, pse zbresin në Tiranë një herë në vit këta "banorët"?kalimtar/e
Urimi, Kukes 
11 shtator 2010, 17:53
Presidenti don tu leshoje gjysmen e Tiranes te marreve! Mos eshte i marre dhe vete?kalimtar/e
sami 
11 shtator 2010, 21:29
Mos ka lidhje me ato milionat qe moren pardje nga Banka Islamike? Se keshtu jane mesuar si prostituta. E kane mbushur vendin me bunkere arabe e greke, po shkollat e bibliotekat s'duken asgjekund.Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019