k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

IRJM: Feja hyn në arsimin publik


Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe përfaqësues të bashkësive fetare në Maqedoni të enjten arritën marrëveshje të formojnë grup të përbashkët punues për realizimin e idesë që të gjitha shkollat e mesme fetare (islamike dhe ortodokse) të hynë në sistemin e arsimit publik.

Burimi30 janar 2009


Komente

kalimtar/e
gurax 
22 prill 2011, 22:44
Kesaj rruge me duket se i eshte futur dhe ministri yne idjot i arsimit.Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019