k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Rusi: Zoti helmon 269 besimtarë me ujë të bekuar...


irkuck-kisha.jpgMë shumë se 250 persona janë helmuar në Irkuçk, qytet pranë liqenit Bajkal, në Rusi, pas ujit "të bekuar" që morën të dielën në kishë.

Sipas shërbimit vendor shëndetësor, 125 prej tyre gjenden ende të shtruar në spital, ndërsa gjatë ditëve të fundit u shënuan gjithsej 269 raste "infektimi të rëndë të zorrëve", prej të cilëve 156 ishin fëmijë.

Kisha ortodokse ruse e feston "ujin e bekuar" në 19 janar.Burimi27 janar 2010


Komente

kalimtar/e
sami 
27 shkurt 2010, 09:14
E ka kap inati zotin me besimtaret, vrit, helmo, gjuj me plumba, shemb minare...

"E ne u treguam atyre: Degjonie o ju besimtare, behi ju ateiste se ky eshte vullneti i All-llahut!" - Sura 2010:1

"Zoti i tha Moisiut ateistet jane populli i Tij qe do t'i rrine prane, kurse besimtaret jane vegla te Satanit. Fatkeqesia i ndjek ata dhe nuk kane mbrojtje as ne shtepine e Zotit." - Marku 2010:2Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019