k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Australi: Krishti del në banane


shen-bananja2.jpgPas një dreke të shijshme, Liza Suintonit në Australi, iu shfaq fytyra e Jezusit në lëkurën e bananes. "E hoqa nga frutiera dhe sapo doja ta qëroja pashë fytyrën e tij," thotë ajo për shtypin.

Megjithatë habia e shfaqjes së Krishtit mbi banane nuk e ndaloi 39-vjeçaren nga Haberfildi ta shijojë frutin. "Vura dhe disa foto në fejsbuk, ku njëri prej miqve më tha se ngjan me majmun".

Për Suintonin nuk është çudi shfaqja e shenjtërinave në orenditë e përditshme shtëpiake.

"Një prej miqve më ka thënë se ka parë Shën Marinë në derën e banjos, kurse një tjetër ka parë Shën Marinë në mykun e dyshemesë poshtë dushit", - thotë ajo.

Burimi24 dhjetor 2009


Komente

Rojtar i Pyllit
Rojtar i Pyllit 
18 janar 2010, 16:42
Gjithnjë kam pyetur veten; a mund të ndodhë kjo?Rojtar i Pyllit
Rojtar i Pyllit 
22 shkurt 2010, 14:42
Kam gjetur jezusin të shfaqur diku tjetër:Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019