k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Bullgari: "Tragjedinë e Ohrit e bëri zoti!"


peshkopi-bullgar.jpgNjë peshkop në Bullgari, tragjedinë në liqenin e Ohrit, e quajti "një ndëshkim të zotit" ndaj bullgarëve.

Dhe mëkati, sipas tij, ishte "lejimi i koncertit të Madonës në 29 gusht kur besimtarët ortodoksë kremtonin Ditën e Gjon Pagëzorit".

Gjatë meshës për 15 turistët bullgarë që u mbytën të shtunën në IRJM, metropoliti Nikolai tha se "koncerti i këngëtares kishte qenë një sakrilegj".

Burimi9 shtator 2009


Komente

Rojtar i Pyllit
Rojtar i Pyllit 
10 shtator 2009, 09:13
Imagjino ç'bëhet atje ku shkojnë GORGOROTH. Gjysma e Europë duhet të ishte n'vorr!ostrogot
ostrogot 
10 shtator 2009, 11:49
Ça thu ti, Gorgorothët i pëlqejnë zotit. Madonën e ka inot.kalimtar/e
DarkGoroTh 
10 shtator 2009, 13:37
Haha, me ardh Gorgorth Kiamet do te behetJep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019