k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Shkodër: Shfaqen pasojat e para të aziatizimit të trurit


Mirazh apo ngjarje e vërtetë? Haluçinacione apo lidhje reale shpirtërore mes një adoleshenteje dhe Shenjtores së Shkodrës?! Në fakt, këto pyetje janë krejtësisht të papranueshme për famullitarin e Kishës së Shënkollit të Velipojës, por dhe për qindra besimtarë katolikë të kësaj komune.

Ata pohojnë se kanë parë me sytë e tyre imazhin e Zonjës së Shkodrës, gjatë meshës së mbajtur në ditën e saj, me 15 gusht të këtij viti, në ambientet e kësaj kishe. Të shtangur nga kjo dukuri e veçantë fetare, shumëkush prej tyre është turrur duke prekur vendet ku është shfaqur Shenjtorja.

Madje, famullitari Dom Marjan Ukaj thotë se disponon pamje filmike dhe fotografi të besimtarëve të “harlisur” nga kjo mrekulli.Burimi18 gusht 2007


Komente

kalimtar/e
vampiro 
16 qershor 2008, 15:54


ça i bon feja robitJep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019