k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Indi: Thirren dy zota para gjyqit, për punë prone


Një gjykatës ka thirrur zotat hindu Ram dhe Hanuman të paraqiten në gjyq për zgjidhjen e një çështjeje pronësie.

Gjykatësi Sunil Kumar Sing i shtetit lindor të Xharkhandit ka nxjerrë madje dhe lajmërime në gazeta duke i bërë kërkesë publike dy zotave "të shfaqen personalisht në gjyq".

Çështja e pronësisë së pazgjidhur zgjat tashmë 20 vjet dhe ka të bëjë me dy faltoret e zotave në fjalë.

Prifti i faltoreve, Manmohan Pataku, thotë se toka është e pronë e tij, por banorët pohojnë se toka është e dy zotave në fjalë.

Zotat ende nuk janë paraqitur.Burimi12 dhjetor 2007


Komente

kalimtar/e
tepeleku 
27 tetor 2009, 21:38
Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019