k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

SHBA: Betimi në emër të "zotit", jokushtetues


SHBA. Një çift ateistësh kanë hedhur në gjyq shkollën ku mësojnë fëmijët e tyre, për shkak se në betimin e detyruar, fëmijët duhet të betohen dhe mbi "zot"... gjë që bie ndesh me kushtetutën amerikane.Burimi7 nëntor 2007


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019