k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Gjysma e Marsit mund të ketë akull


Përveç akullit që është gjetur në polin verior, matje të reja tregojnë se deri dhe gjysma e sipërfaqes së Marsit mund të jetë e mbuluar me akull. Në një sasi të tillë, nëse akulli shkrinte do të përftohej aq ujë sa do të mund të krijohej një oqean mbi planetin e kuq.


Burimi3 maj 2007


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019