k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Ndryshime gjenetike në vartësi të ndryshimeve klimaterike


Shkencëtarët gjatë studimit të mushkonjave kanë përpiluar hartën e parë të kromozomeve e cila tregon zonat e kromozomeve që aktivizohen, pra dhe evoluojnë, tek kafshët, si përgjigje ndaj ndryshimeve të mjedisit.

Kjo hartë iu mundëson studiuesve të përqendrohen në identifikimin e gjeneve konkrete që janë përgjegjëse për zhvillimin stinor të kafshëve.


Burimi26 prill 2007


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019