k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Zbulohet planet i ri i ngjashëm me tokën


Zbulohet planet i ri i ngjashëm me tokën, në yjësinë e Librës, i cili tregon dhe shenja pranie të ujit dhe temperaturë sipërfaqeje 0° deri 40° C. Ndodhet rreth 15 herë më pranë yllit të vet se sa Toka ndaj Diellit dhe një vit i këtij planeti është sa 13 ditë tokësore.

Burimi27 prill 2007


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019