k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

SHBA: Shumë gjene të njeriut kanë evoluar kohëve të fundit


Sipas një studimi rreth përzgjedhjes natyrore në gjenomën e njeriut, gjenet që marrin pjesë në metabolizmin, pigmentin e lëkurës, funksionet trunore dhe riprodhimin kanë evoluar si pasojë e ndryshimeve të fundit klimatike.

Burimi7 mars 2006


Komente

Jep koment

Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019