k   y
TERMINOLOGJI      TË REJA      SHKRIME      THËNIE      FORUM      DIJENI

Buda të marrë leje nga shteti nqs do të...

Buda nuk 'rimishërohet' dot në të ardhmen nëse nuk merr më parë leje nga shteti i Kinës. Kjo sipas...

Sajentologjistët para gjyqit si organizatë...

Në Belgjikë, nën akuzën e praktikave të paligjshme mjekësore, shkeljen e ligjeve të përvetësisë së...
kujdes.gif

Bibla - inçeste, përdhunime, kanibalizëm

Në Hong-Kong Bibla i është raportuar autoriteteve, prej një grupi studentësh, si libër me...
peshkop-britanik.jpg

Kristianët: Përmbytjet në Angli i sjell...

Përmbytjet e fundit që kanë prekur Anglinë, sipas peshkopëve të Kishës së Anglisë, janë gjykimi i "...

Angli: "Jashtë krijimizmi nga shkollat...

Duke iu përgjigjur një peticioni 1500 qytetarësh të saj qeveria britanike i përcakton ID dhe...

Krijimizmi zë rrënjë në Turqi...

Stamboll: Një variant islamik i "krijimizmit shkencor" ka filluar të fitojë terren në Turqi, ku 3...

Legjislacioni evropian lejon kërkimet...

Strasburg - Ligjvënësit e BE-së mbështetën të mërkurën rregullat e reja për qelizat staminale dhe...

Itali: Papës i mbyllin derën në universitet

Papës i mbyllin derën në univerisitetin La Sapienza në Itali, teksa ai vazhdon të mos e ndryshojë...

SHBA: Rrezet rëntgen zbulojnë shkrimet e...

Shkrime të mëparshme të matematikanit të lashtë grek Arkimedit po zbulohen me anë të rrezeve...
Terminologji | Të reja | Shkrime | Thënie | Forum | Dijeni

 Redaksia: kontakt@ateistët.com
 Dega Ateistët / Vargmal © 2001-2019